210 3002907

Η Εταιρία

Το οραμα μας

Το Όραμα Μας

Να γίνουμε η πλέον ανθρωποκεντρική εταιρία της Ελλάδας. Να οικοδομήσουμε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι, μπορούν να έρθουν για να βρουν και να ανακαλύψουν ή να σχεδιάσουμε από κοινού,οτιδήποτε μπορεί να θέλουν ,για “πράσινη”, γρήγορη & ασφαλή μεταφορά ανθρώπων,αγαθών & υλικών.

Η Εταιρία

Η Εταιρία

Η ιδέα για την εταιρεία ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου του 2017 από δύο ανήσυχους ανθρώπους ,που πίστεψαν, ότι στο μέλλον η μετακίνηση θα γίνει “πράσινη”,γρήγορη και οικονομική. Όλοι γύρω έλεγαν, ότι το μέλλον της χώρας, είναι ο πρωτογενής τομέας,ο τουρισμός,το εμπόριο και οι υπηρεσίες. Με την βοήθεια ενός σοφού και μεγαλόψυχου φίλου,την αποφασιστικότητα μιας ‘έξυπνης’ εταιρίας ,με πάθος για μετακίνηση ,της Zallys,μιας εταιρίας boutique,που συγκέντρωνε όλα αυτά τα στοιχεία ,το ταξίδι ξεκίνησε.

Η Φιλοσοφία Μας

Η Φιλοσοφία Μας

Η e-electrokinisi θέλει να προκαλεί στους πελάτες της ενθουσιασμό,όπως αυτός εκφράζεται από την λέξη «Απίστευτο!» Προσφέροντας, εξαιρετικά γρήγορη ανταπόκριση στα αιτήματα και τα προβλήματα που θέλουν να επιλύσουν, ακούραστη εξυπηρέτηση, καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών , εύκολη επικοινωνία,βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους. Και όλα αυτά με εξαιρετικά ,ανθεκτικά προϊόντα,οικονομικά στην χρήση και την συντήρηση τους,ασφαλή,εύκολα στον χειρισμό τους ,που σέβονται τον άνθρωπο & το περιβάλλον.