210 3002907

Συχνές Ερωτήσεις

Η αποτελεσματικότητα της μπαταρίας εξαρτάται από την ισχύ της μηχανής;

 • Σύμφωνα με την κατανάλωση ενέργειας οι μηχανές μας έχουν τα παρακάτω δεδομένα:
  – 1200 w μηχανή / 240 a μπαταρίες
  – 600 ή 800 w μηχανή / 80a μπαταρίες

Τα οχήματά σας είναι κατάλληλα για άνισα επίπεδα;

 • Ναι είναι. Μία μηχανή 800w πρέπει να καταναλώνει έως και 12 A σε επίπεδα δάπεδα και 10 φορές περισσότερο σε ράμπες, βρεγμένο έδαφος, όταν είναι φορτωμένες με βαριά αντικείμενα κλπ. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο καταναλωτής ότι θα βρει την καταλληλότερη λύση για αυτόν ανάλογα με το πού θα χρησιμοποιήσει τις μηχανές.

Τα οχήματά σας είναι εξοπλισμένα με μπαταρίες μολύβδου-οξέως. Είναι επικίνδυνο αυτό για την υγεία και το περιβάλλον σε περίπτωση αναποδογυρίσματος;

 • Σύμφωνα με κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλοι οι κατασκευαστές πρέπει να εγγυώνται ότι σε περίπτωση αναποδογυρίσματος, το οξύ δεν θα βγει από τις μπαταρίες για τουλάχιστον 10 λεπτά. Χρησιμοποιημένες ή φθαρμένες μπαταρίες πρέπει να ανακυκλώνονται και να στέλνονται στα ειδικά σημεία διαχείρισης αυτών.

Τι είδους συντήρησης χρειάζονται οι μπαταρίες Zallys;

 • Καθημερινή; Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας φαίνεται στο χειριστήριο. Κάθε 3 μήνες χρειάζεται γέμισμα με ηλεκτρολύτες.

Ποιά είναι η κύρια διαφορά μεταξύ μπαταριών οξέως και τζελ;

 • Οι στάνταρντ μπαταρίες μας οξέως είναι σχεδιασμένες να υποστηρίζουν μέχρι 1200 κύκλους φόρτισης (5 χρόνια χρήσης) ενώ οι τζελ υποστηρίζουν περίπου 600 κύκλους φόρτισης (το ήμισι). Οι μπαταρίες τζελ συστήνονται για χρήση σε εσωτερικό χώρο (νοσοκομεία, αεροδρόμια κλπ) ή για όταν αγαθά μεταφέρονται μέσω θαλάσσης ή αεροπορικώς.

Γιατί τα οχήματα Zallys έχουν σύστημα drivetrain;

 • Το σύστημα drivetrain είναι απαραίτητο έτσι ώστε να δίνεται μεγαλύτερη δυνατότητα ευελιξίας στα μηχανήματά μας και συγχρόνως να καταναλώνουν όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια.

Τι είδους λάστιχα υπάρχουν για τις μηχανές Zallys;

 • Η τριβή είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τις μηχανές μας. Τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με μεγάλα λάστιχα που εγγυώνται καλή πρόσφυση. Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας διατίθενται και λάστιχα γεμάτα σιλικόνη τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερης αντοχής. Διατίθενται και λάστιχα που δεν αφήνουν χνάρια.

Το ηλεκτρονικό σύστημα των μηχανών Zallys είναι αξιόπιστο;

 • Εξοπλίζουμε τα οχήματά μας με υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε πολύ μεγαλύτερες ανάγκες από αυτές που έχουν τα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα.

Τα οχήματα είναι εύκολα στη χρήση;

 • Ναι, πολύ εύκολα. Παρέχεται οδηγός χρήσης για κάθε τύπο μηχανής και αν είναι απαραίτητο προσφέρουμε ειδική εκπαίδευση του προσωπικού σας.

Πώς λειτουργεί η εξυπηρέτηση καταναλωτών;

 • Ανταλλακτικά διατίθενται έως και 10 χρόνια έπειτα από την ημερομηνία αγοράς. Όλοι οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δουν και να αγοράσουν τα ανταλλακτικά που επιθυμούν από την ιστοσελίδα μας.