210 3002907

Γιατί Ηλεκτροκίνητα

Οικονομικά - Φιλικά Στην Αποδοτικότητα

Οικονομικά - Φιλικά Στην Αποδοτικότητα

Η χρήση κάθε είδους βιομηχανικού ρυμουλκού, που τραβάει και σπρώχνει φορτία, μέσα και έξω από αποθήκες και εργοστάσια, αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα. Επιπλέον, η συγκομιδή γίνεται ταχύτερα, με λιγότερη φύρα στο προϊόν και λιγότερες κινήσεις στη μεταφόρτωση από περιέκτη σε περιέκτη. Το κόστος χρήσης ανά ώρα, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτροκίνητο μηχάνημα, είναι περίπου 0,05 ευρώ / ώρα, όταν η χρήση ενός οχήματος με κινητήρα εσωτερικής καύσης*, είναι κατ΄ελάχιστο 5 ευρώ/ώρα.Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα δεν χρειάζονται καμία άλλη συντήρηση, πέραν της φόρτισης της μπαταρίας, ενώ τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης χρειάζονται τακτικά σέρβις. Αυτό κάνει ευκολότερη και γρηγορότερη την απόσβεση** τους. *Τα οχήματα που έχουν κινητήρα εσωτερικής καύσης καταναλώνουν βενζίνη ή πετρέλαιο! Η επένδυση σε ένα ηλεκτρικό μηχάνημα**, αποσβένεται σε 800 ώρες χρήσης*. ** Το κόστος κτήσης για τον υπολογισμό αφορά, ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτροκίνητα οχήματα μας.

Πράσινα - Φιλικά Στο Περιβάλλον

Πράσινα - Φιλικά Στο Περιβάλλον

Η ηλεκτροκίνηση είναι φιλική προς το περιβάλλον: ασφαλής και καθαρή. Αφήνει σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα Co2, είναι αθόρυβη, χωρίς καυσαέρια, δεν δημιουργεί ρύπανση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, καλλιέργειες βιολογικών και οργανικών φρούτων & λαχανικών.

Ασφαλή - Φιλικά στον Άνθρωπο

Ασφαλή - Φιλικά στον Άνθρωπο

Οι εργαζόμενοι που μεταφέρουν βαριά φορτία με τα χέρια ή με τροχήλατα οχήματα, ή που εργάζονται σκυφτοί κάνοντας αγροτικές εργασίες, έχουν μεγάλη πιθανότητα να υποστούν κάποιον τραυματισμό εν ώρα εργασίας. Η χρήση κάθε είδους βιομηχανικού ρυμουλκού ή ηλεκτροκίνητου οχήματος, που τραβάει και σπρώχνει ή που διευκολύνει στις εργασίες, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αποθήκες εργοστάσια και αγροκτήματα, μειώνει σημαντικά τους τραυματισμούς σε μέση & πλάτη.Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα Zallys μειώνουν το φόρτο εργασίας σας, προστατεύουν τη μέση και την πλάτη σας από ατυχήματα και σας γλιτώνουν από την αγγαρεία στην έλξη και στην ώθηση φορτίων, την μετακίνηση και γενικά βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα & την αποδοτικότητα στις εργασίες σας. Όλα τα προϊόντα ZALLYS παράγονται τηρώντας τους αυστηρότερους εγχώριους και διεθνείς κανόνες ασφάλειας και ποιότητας.

Εύκολα - Φιλικά στον Εργαζόμενο

Εύκολα - Φιλικά στον Εργαζόμενο

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της Zallys, είναι πάντα διαθέσιμα για εργασία (δεν χρειάζονται προθέρμανση) και είναι απλά, ευέλικτα και εύκολα στη χρήση. Τα γρανάζια κίνησης από όλα τα οχήματα, είναι στεγανά κλειστά σε μπάνιο λαδιού και δεν υπάρχουν αλυσίδες κίνησης. Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της Zallys δεν χρειάζονται εξειδικευμένους χειριστές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ανειδίκευτους ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, με μια βασική ενημέρωση στις οδηγίες. Όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά ανταλλακτικά είναι αεροστεγή και αδιάβροχα.

  • Η μηχανή μπορεί άφοβα να καθαριστεί είτε με νερό ή με ατμό.
  • Οι μπαταρίες είναι ειδικά σχεδιασμένες από την Zallys ώστε να αντέχουν τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων και να υποστηρίζουν έως και 1200 κύκλους επαναφόρτισης.

Με μια μόνο φροντίδα: Να είναι φορτισμένη η μπαταρία!